Beltéri ajtók

Az otthonunkban a beltéri ajtók, nem csak a helyiségeket választják el egymástól, hanem megjelenésesükkel befolyásolják a tér hangulatát. A beltéri ajtó színe és mintázata jelentős díszítő funkciót lát el a lakótér kialakításában és így valamiképp tükrözi is az otthon tulajdonosának személyiségét. Ugyanakkor a beltéri ajtók különböző behatásoknak vannak kitéve, a helyiségtől függően.  Hiszen más terhelés érhet egy gyerekszoba ajtót és szintén más kihívásokkal kell megküzdenie a fürdőszoba ajtónak.

Amikor tehát beltéri ajtót választunk, elsődleges szempont a helyiség funkciója és az igénybevétel szerint megválasztani a megfelelő szerkezetet, pl. szükség szerint karcálló vagy vízálló borítású ajtót. Ezután következhet a megjelenés kiválasztása, a szinte végtelen beltéri ajtó variáció között mindenki megtalálhatja a stílusának megfelelőt. Az ajtó formája és szín mellett, választható az üvegezés típusa és az üveg mintája is, ezen kívül intarziával vagy fémcsíkkal tehető még esztétikusabba a megjelenés.

 

 

A beltéri ajtók felületeinek osztályozása:STANDARD

Felületek: Akrilfesték

Porta alap osztály – hosszú használati időt, biztosit a háztartásban.

 

 

STANDARD PLUS

Felületek: Portadekor, Portasynchro 3D, Portacortex, Super Matt

Javított STANDARD osztály, fejlettebb ellenállás, horzsolás, es páratartalmi paraméterekkel szemben.

 

 

PREMIUM

Felületek: Portadur, természetes furnér, impregnált természetes furnér, PVC, akrilfesték, vízbázisú

Lakk a legmagasabb átlag paraméterekkel rendelkező osztály, amely garantálja a magas szintű funkcionális érteket. Lakóépületek, valamint irodák szamara fejlesztettek ki.

 

 

PROFESSZIONÁLIS

Felületek: kiváló minőségű CPL, poliészter festék

A funkcionalitást es eleganciát kombináló osztály, bárhova, ahol hosszantartó időjárási behatásokra lehet számítani. Javasolt hotelekbe, középületekbe es irodákba.

 

 

EXTRÉM

Felületek: HPL, saválló rozsdamentes acél

Olyan osztaly, amely ezzel a boritassal garantalja

a vedelmet a tipus intenziv hasznalata soran –elsősorban olyan helyisegekhez keszultek, ahol tobb ezer ember fordul meg naponta.

 

Több praktikus ajtótok közül választhat melyek mind utólag is szerelhetők, valamint választható a falc és a vasalat típusa is, melyről bővebben olvashat katalógusunkban.

 

 

Ízelítő az üvegezés és a minta választékból a teljesség igénye nélkül, bővebb információért, valamint szín és mintaválasztékért kattintson katalógusunkra.
Árgarancia: Azonos minőségű nyílászáró árajánlatát garantáltan kedvezőbben kínáljuk!
Név:
Cím:
Telefon:
E-mail:
Üzenet tárgya:
Üzenet:
Ajánlatkérés tárgya:
Profil:
Légkamrák száma:
Profil színe:
Üvegezés típusa:
Beépítés típusa:
 
Méretek, típus kiválasztása:
Db Szél. (cm) Mag. (cm) Termék Redőny Párkány
#1
#2
#3
#4
#5
#6
#7
#8
#9
#10